• Cookery
  • 0
  • English English Russian Русский

Cooking Christmas tea

Cooking Christmas tea

Turning over the calendar and seeing 1 December, you start to feel the approach of the new year. For me, this time of summing up for the year, the choice of gifts and, of course, Christmas tea with ginger biscuits.

Чем же так необыкновенен этот чай, что в короткие сроки бьет рекорд по продажам?! Небольшое количество специй и корочки апельсина наполняют дом ароматом и невероятным теплом и уютом. В этом году я решила приготовить рождественский чай своими руками, чтобы подарить себе и своим близким необыкновенный вкус и любовь с каждым глотком этого напитка. Во время приготовления, я старалась вложить как можно больше положительных эмоций и веры в чудеса.

For this, I bought spices in the market:

  • cinnamon sticks (2 pcs);
  • a badger star (2 pcs);
  • cardamom (1 tsp);
  • cloves (1 \ 2 tsp);
  • sweet pepper (1 tsp);
  • ginger (5 g).

She dried the crusts of orange, ginger and chose a good large-leaf black tea.

Cooking Christmas tea

Spices laid out on a dry hot frying pan and dried them to a pronounced flavor.

Cooking Christmas tea

After that, put the spices in a mortar and grind (but not finely).

Cooking Christmas tea

Now mix all the ingredients and put in an iron jar. We leave our tea for a week, and for the best result, two in a dark place.

Cooking Christmas tea

Our Christmas tea is ready! I prefer to drink it with ginger biscuits and honey, which sets off the aroma of our spices.

Cooking Christmas tea

Have a nice tea, dear readers!

See also:

avatar
css.php
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!